"Şehrim 2023 Otobüsü" Eskişehir’ geldi

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında Türkiye'nin illerini gezen "Şehrim 2023 Otobüsü" Eskişehir’e geldi.

"Şehrim 2023 Otobüsü" Eskişehir’ geldi
23 Temmuz 2018 Pazartesi 16:10

Her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerini ve vizyon planlarını ortaya koyma amacıyla Türkiye'nin şehirlerini gezen "Şehrim 2023 Otobüsü"nün anket stantları Dede Korkut Parkı önünde açıldı.

Burada düzenlenen programda konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Özcan,  AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının, ‘büyük ve güçlü Türkiye’ vizyonu doğrultusunda, Cumhuriyetin 100’yılı olan 2023 hedeflerine ulaşmak amacıyla kadim değerlerimizi, medeniyetimize has bizi biz yapan birikimleri korumak ve geliştirmek amacıyla politikalar üretmeye devam ettiğini kaydetti.

Özcan, ‘Şehrim 2023’ projesinin, her şehrin kendine özel 2023 hedefleri ve vizyon planlarını ortaya koymak, mekânsal, sosyal, çevresel ve kültürel açıdan büyüme stratejilerini ve politikalarını masaya yatırmak, şehirlerin sürdürülebilir ve insan merkezli  bir bakış açısı ile ele almak adına başlatıldığını anlattı.

Şehrim 2023 projesi hakkında bilgi veren Özcan şunları kaydetti: “Şehrim 2023 projesi, şehrimizin meydanlarında halkla buluşarak, şehrimizin mevcut durum analizlerinin yapılması, şehrin sorunları ve olanakları ile güçlü ve zayıf yönlerinin belirlenmesi, vatandaşlarımızın şehrimiz için hayallerini anlatabilecekleri bir anket çalışmasını kapsamaktadır. Eskişehir’imizde bugün başlayacak olan bu çalışmada yerel seçimler öncesi beklentileri çözümlemek adına umutluyuz.”

Şehrim 2023 otobüsü̈,  Eskişehir’in çeşitli meydanlarında vatandaşlarla  bir araya gelerek, şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Eskişehir’e ilişkin hayal, görüş̧, öneri ve taleplerini dinleyecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.