SALLAREL, DOĞAN’A ESSTORE’Yİ BİR KEZ DAHA SORDU

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’a bir kez daha Esstore ile ilgili sorular yönelterek, “Sözde fedakarlık yapan AKP İlçe Başkanı’nın Eskişehirspor üzerinden ciddi paralar kazandığı doğru mu?” dedi.

SALLAREL, DOĞAN’A ESSTORE’Yİ BİR KEZ DAHA SORDU
14 Şubat 2018 Çarşamba 16:06

Daha önce birkaç kez AK parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’a Esstore ile ilgili olarak sorular yönelten CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel bir kez daha sorularını yeniledi. Yazılı bir açıklama yapan Sallarel “Daha önce birçok sefer sorduğumuz fakat cevap alamadığımız, Eskişehirspor için ciddi bir gelir sağlayacak olan Eskişehirspor sevdalılarını rahatsız eden “ESSTORE” konusunu tekrardan gündeme getirme ihtiyacı hissedilmiştir. Sorduğumuz sorulara mertçe verecek cesareti olmayanların taraftarın yüzüne nasıl baktığını ve şehir de nasıl yüzleri kızarmadan gezdiğini gerçekten merak ediyoruz” dedi.

600 BİN TL İSTEDİ İDDİASI

Volkan Doğan’ın Esstore’yi Eskişehirspor’a devretmek için 600 milyar istediğini belirten Sallarel, “Eskişehirspor’umuzun bu zor günlerinde, AKP Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan’nın işlettiği Esstore’u kulübe devretmek için sözde her türlü fedakarlığı yaptığı fakat bunun yanın da 600 bin TL isteyerek ne kadar Eskişehirspor sevdalısı olduğunu ve Eskişehirspor üzerinden kendisine rant sağlayarak nasıl bir fedakarlık yaptığının hesabını, taraftara ve kamuoyuna bırakıyorum. Fakat şunu da sormadan duramıyorum. Volkan Doğan Esstore’un işletmeciliğini alırken mağaza da kaç lira değerin de Eskişehirspor’a ait ürün ve demirbaş olduğunu, mağaza da bulunan ürün ve malzemeler karşılığında kulübe herhangi bir ödeme yapıp yapmadığını ve Esstor’u alırken yapılan anlaşmanın nerede yapıldığını merak ediyoruz?” dedi.

FORMA KAMPANYASINDAN PAY ALIYOR

Eskişehirspor’un her eve iki forma kampanyası ile ilgili olarak da Doğan’a sorular iddiası yönelten Sallarel, “Bu günlerde Eskişehirspor Yönetimi’nin kulübe mali kaynak yaratma adına başlatmış olduğu her eve iki forma projesinde satılan formalar üzerinden AKP İlçe Başkanı Volkan Doğan pay alıyor mu? Sözde fedakarlık yapan AKP İlçe Başkanı’nın Eskişehirspor üzerinden ciddi paralar kazandığı doğru mu?” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.