SALİH KARABACAK, İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Daha önce İyi Parti İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Salih Karabacak, İyi Parti milletvekili aday adaylığı için Genel Merkez’e başvurusunu yaptı.

SALİH KARABACAK, İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
03 Mayıs 2018 Perşembe 12:45

24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Karabacak,  “İyi Parti, Türk siyasetinin önünün kapatılması, toplumdan gelen taleplere parti yöneticilerinin kulaklarını tıkamaları nedeniyle, ülkemizin değişim ihtiyacına cevaben kurulmuş bir siyasi partidir. Eskişehir'de de yüksek teveccüh bulmuş bir partidir. Halka gerçek anlamda hizmet etmek için kurulmuş bir partidir. Bu güzel ülkemizin ekonomik olarak ve siyasi olarak içinde bulunduğu girdaptan çıkarmak için bende aday oldum. Eskişehirli hemşerilerimin partimize olan ilgisini biliyorum. Onlara layık olmak ve seslerini her platformda duyurmak için bende varım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.