SAKALLI: YORULMADAN, AŞKLA ÇALIŞIYORUZ

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Burhan Sakallı, temposunu kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

SAKALLI: YORULMADAN, AŞKLA ÇALIŞIYORUZ
27 Mart 2019 Çarşamba 13:36

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Burhan Sakallı, temposunu kesmeden çalışmalarına devam ediyor. “Durmadan, yorulmadan, aşkla, şevkle çalışıyoruz” diyen Sakallı, gün boyu Eskişehir’in her bölgesinde, her kesimden vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Burhan Sakallı, güne KADEM üyesi kadınlarla kahvaltı yaparak başladı. Sakallı bu programının ardından aynı gün içerisinde, Millet Caddesi, Asarcıklı Caddesi, Taşbaşı Çarşısı ve Basın Şehitleri Caddesinde esnaflar ve vatandaşlarla buluştu. Eskişehir için hayallerini ve projelerini anlatan Sakallı, her gittiği yerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı. Kendisine sorulan soruları yanıtlayan Sakallı, 1 Nisan’dan sonra Eskişehir’in geleceği için yeni bir dönemin başlayacağını vurguladı. Daha sonra bir kafede öğrenciler ile buluşan Sakallı, gençler için projelerini anlattı. 

Esnaf ziyaretlerinin ardından, Akçağlan Mahallesinde giden Sakallı, Gümüşkonaklılar Derneğinde vatandaşlar bir araya geldi. Gece boyu,geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Sakallı, Kireç Mahallesi, Ağpınar Mahallesi, Çavlum Mahallesi ve Sevinç Mahallesini ziyaret etti. Gittiği tüm mahallelerde ilgiyle karşılanan Sakallı, “Eskişehir’de kent merkezinde hangi hizmet varsa köylerimizde, ilçelerimizde, tüm mahallelerimizde aynı hizmet olacak” dedi. 

ARTIK HALKA TEPEDEN BAKMAK YOK

Seçime 5 gün kaldığını ifade eden Sakallı, şunları söyledi: “Adaylığımızın açıklandığı günden itibaren ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezdik, geziyoruz. Vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi, gücümüze güç katıyor, bize enerji veriyor. Son 5 günde de vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Sıkmadığımız el, geçmediğimiz sokak, dokunmadığımız yürek kalmayacak. Bu bugün böyle, 1 Nisan’dan sonra da böyle olacak. Belediye başkanlığını sırça köşklerde değil, sokakta, köyde vatandaşlarımızla iç içe olarak yapacağım. Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla iç içe olacağım. Artık halka tepeden bakmak yok, vatandaşla aynı yolda yürümek var.”


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.