SAKALLI MUHTARLARA SÖZ VERDİ

SAKALLI MUHTARLARA SÖZ VERDİ
24 Ocak 2019 Perşembe 17:17

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı seçim çalışmaları kapsamında Akpınar Mahallesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sakallı burada yaptığı konuşmada muhtar ve belediye işbirliğine dikkat çekti.

Muhtar ve belediye başkanlarının koordineli çalışmasını çok önemsediğini söyleyen Sakallı, “Her iki makamın da tarafsız hareket ederek seçimden hemen sonra herkesi kucaklaması gerektiğini düşünüyorum. Bu vesile ile şehrimizdeki tüm muhtarlarımıza söz veriyorum. Yeni dönemde, muhtarlarımız ile iyi ilişkiler kuracağız, muhtarlarımızdan gelen hiçbir talep cevapsız kalmayacak. Muhtarlarımız belediye kapısından geri çevrilmeyecek. Hiçbir muhtarımızın bize ilettiği soruları cevapsız, sorunları çözümsüz kalmayacak. Eskişehir’imiz için hep beraber çok çalışacağız” dedi.

Ziyarette AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan da yer aldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.