“Sağlıkçılarımızın taleplerini karşılamak boynumuzun borcu”

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü ile Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Şehir Hastanesi Başhekimlerini ziyaret ederek, salgın döneminde yürüttükleri özverili çalışmalar için teşekkür etti, sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutladı.

“Sağlıkçılarımızın taleplerini karşılamak boynumuzun borcu”
30 Aralık 2020 Çarşamba 14:38

2020 yılının kahramanlarının sağlık çalışanları olduğunu söyleyen Çakırözer ve Süllü, “ Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor süreçte hayatlarımızı, salgınla mücadelede insanımızın sağlığı için gece gündüz demeden olağanüstü  mücadele veren sağlık emekçilerimize borçluyuz. Sağlık emekçilerimize minnet borçluyuz. Önümüzdeki yıl sağlık, huzur ve dayanışma içinde geçireceğimiz bir yıl olsun” dedi.Çakırözer ve Süllü, sağlık emekçilerinin haklarının bir an önce verilmesini istedi.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE HASTANELERE ZİYARET

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Dr. Jale Nur Süllü Eskişehir İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge ile Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Karagülle ve Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Yaşar Bildirici’yi ziyaret etti. Çakırözer ve Süllüziyaretlerinde covid19 nedeniyle Eskişehir’de  yaşamını yitiren doktor ve sağlık çalışanı için baş sağlığı dileklerini iletti, Eskişehir’de salgın döneminde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

2020’NİN KAHRAMANLARI

Sağlık İl Müdürü ve Başhekimler aracılığıyla Eskişehir’deki tüm sağlık emekçilerine teşekkür eden Çakırözer ve Süllü, 2020 yılında insanların hayatlarını sağlık çalışanlarına borçlu olduklarını söyledi. Çakırözer ve Süllü, “2020 yılının kahramanları insanlarımızın sağlığı için gecesini gündüzüne katan sağlık emekçileri oldu. Ne yaparsak yapalım onlara hakkımızı ödeyemeyiz. Sağlık emekçilerimize minnet borçluyuz” dedi.

TALEPLERİ KARŞILAMAK BOYNUMUZUN BORCU

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgınla mücadelede yüzlerce sağlık çalışanının da yaşamını yitirdiğine dikkat çeken Çakırözer ve Süllü, “Salgınla mücadele Türkiye’nin dört bir yanında insanımızın sağlığı için mücadele veren sağlık emekçilerimizi de yitirdik. Kovid19 nedeniyle Eskişehirimizde bir doktor bir sağlık çalışanı ile Türkiye’de 310 sağlık çalışanı yaşamını yitirdi. Sağlık emekçilerimiz için covid 19 meslek hastalığı sayılmalı. Sağlık çalışanlarımızın her türlü özlük haklarını vakit geçirmeksizin vermeliyiz. Onların taleplerini yerine getirmek hepimizin boynunun borcu” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.