SAADET PARTİSİ’NDEN ‘KAMPANYA’ ELEŞTİRİSİ

Saadet Partisi, belediye başkan adaylarının seçim kampanyalarını eleştirdi. “Ülkede yangın var’ diyen Saadet Partisi, adayların lüks ve şatafatlı seçim kampanyası yapmasını eleştirdi.

SAADET PARTİSİ’NDEN ‘KAMPANYA’ ELEŞTİRİSİ
03 Mart 2019 Pazar 13:07

Saadet Partisi Mahmudiye Belediye Başkan Adayı Nihat Yılmaz,  31 Mart yerel seçimlerinin önemine dikkat çekerek “Bu seçimler, yerel seçimin çok daha ötesinde, ülkemizin ve içersinde bulunduğumuz coğrafyanın kaderinin belirleneceği tarihi bir seçimdir” dedi.

-TARİHİ DERS VERELİM-

31 Mart 2019 yerel seçimlerini, 26 Mart 1989 yerel seçimlerine benzeten Yılmaz, 1989 yılında kendilerini, ülkemiz için,  olmazsa olmaz gören kibirli anlayışa, o yıl yapılan yerel seçimlerde insanlarımız, tarihi bir ders vermiştir.  Günümüzde, de aynı kibirli anlayışa sahip zihniyete; yurttaş bilincine sahip seçmenlerimiz gerekli dersi vereceklerdir” ifadelerini kullandı.

-MUTFAKTA YANGIN VAR-

“Türkiye’de ekonomik kriz var” diyen Yılmaz, insanların geçim sıkıntısı yaşarken, diğer tarafta sokak ve caddelerde belediye başkan adaylarının milyonlarca lira para harcayarak lüks ve şatafatlı seçim kampanyası yaptıklarını savundu. Ülkemizin,  şatafat ve israf içersinde yaşayan, milli kaynaklarını savuran, kendisini olmazsa olmaz gören yöneticilere ihtiyacı olmadığını söyleyen Yılmaz, insanların kendilerine hizmet edecek, dürüst, şeffaf, mütevazi yöneticilere ihtiyacı olduğunu ifade etti.

-BAŞKAN ADAYLARINA ÇAĞRI-

Belediye başkan adaylarına çağrıda bulunan Yılmaz, şunları kaydetti: “Gelin milyonlarca lira harcayarak seçim kampanyası yapmayın, bu harcadığınız para israftır. Belediye başkan adayları,  bir araya gelsin, bir televizyon programında, projelerini ve hizmetlerini konuşsunlar. Bu yöntem insanlarımıza ulaşmak için en adil, en kolay ve en ucuz yöntemdir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.