Saadet Partisi’nde gelir adaleti vurgusu

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Tanıtma Başkanı Sercan Gözegir, AK Parti’nin ekonomi politikalarını eleştirerek, Saadet Partisi iktidara gelmesi durumda ülke genelinde topyekün bir kalkınma hamlesi başlatacaklarını açıkladı.

Saadet Partisi’nde gelir adaleti vurgusu
08 Ocak 2023 Pazar 12:58

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Tanıtma Başkanı Sercan Gözegir, AK Parti’nin ekonomi politikalarını eleştirerek, Saadet Partisi iktidara gelmesi durumda ülke genelinde topyekün bir kalkınma hamlesi başlatacaklarını açıkladı. Gözegir, ülkede israf ve yolsuzluğun en büyük açık haline geldiğini savunarak, şunları söyledi: “Saadet Partisi olarak en büyük sorun olan gelir adaletsizliğini ortadan kaldıracağız. Ülkenin gelirlerini toplumda adil bir şekilde dağıtacağız. Asgari ücret ancak bozuk bir düzende bir süre sonra yeniden açlık sınırının altına iner. Hemen başladı zaten. Enflasyonu durduramazsınız, çünkü siz de adalet mefhumu yerleşmemiş. Hiç kimse yoksulluk sınırını düşünmüyor. Biz söylediğimiz zaman da ‘abartıyorsun, biz 8.500 lirayı zor verirken sen şimdi 22 bin liraya nasıl çıkacağımızı düşünüyorsun” diyorlar. Biz de diyoruz ki, “Bizim gücümüzün yettiği yere sizin hayaliniz bile ulaşamaz”. İktidara geldiğimiz zaman bu problemlerin çoğu kısa bir zamanda aşılır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.