Saadet Partisi Kenar mahalleleri işaret etti

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Arslan, “Yeşiltepe Mahallemiz’de kışları pislikten, yazları da pisliklerin pis kokusundan, kanalın yanından geçilmiyor.” dedi.

Saadet Partisi Kenar mahalleleri işaret etti
15 Ocak 2020 Çarşamba 15:54

Eskişehir’n merkezindeki güzelliklerden kenar mahallelerin faydalanamadığını belirten Arslan şöyle konuştu: Muhtarımızın kanal için mücadelesinde belediye, DSİ'ye gönderiyor,DSİ'de belediyeye gönderiyor. Köprübaşında gondollarla ,tropikal bitkilerle,rengarenk çiçekler Sayın Yılmaz Büyükerşen başkanımızın başarısı oluyor da, Yeşiltepe Mahallesi’nin pislik yuvası olan kanal kimin başarısı oluyor.

Yeşiltepe' nin çarşıya gitmek için bağlar mahallesinin kenarından geçen çevre yolu mahallemizin merkezle bağını koparmıştır. Çarşıya gitmek için araçlar Üniversite Kavşağı’nı, ya da Sütlüce Kavşağı güzergahını kullanmak zorunda kalıyor. Hem üniversite, hem de Sütlüce Kavşağı’nda trafik kilitleniyor. Buraya araçlar için bir alt geçit veya üst geçit yapılması zaruridir. Mahallemizde otobüs duraklarında bir tane oturacak bank yoktur, yaşlılarımız otobüs beklerken marketçilerin vermiş olduğu kartonların üzerine oturarak beklemektedirler. Ayrıca yağmurda, karda, soğuk havalarda bir şeyde yok duraklara şehrimize yakışacak kapalı duraklar yapılmasını da istiyoruz. Mahallemizde sağlık ocağı ve akşamları çöp toplamanın dışında belediyemizin bir faaliyeti de yok. Mahallemizde belediyemizin sosyal projelerini görmek istiyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.