REFERANDUM MASAYA YATIRILDI

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, partide önceki dönemlerde görev almış milletvekilleri, il başkanları ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Referandum değerlendirildi. ​

REFERANDUM MASAYA YATIRILDI
17 Şubat 2017 Cuma 23:02

AK Parti'nin anayasa değişikliği referandumuna yönelik kampanyası, 25 Şubat'ta Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak tanıtım toplantısıyla başlayacak.  Kampanya öncesi Eskişehir’de de ön hazırlıklar tamamlanmak üzere.  Bu kapsamda İl Başkanı Dündar Ünlü, partinin önceki dönem milletvekilleri, il başkanlarını ve ilçe başkanlarını aynı masada bir araya getirdi.  Gündem de Nisan’da yapılacak referandum vardı.  Ünlü, partinin ağır isimlerinin referandumla ilgili görüş ve önerilerini aldı. 
TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?
Turunç Otel’de düzenlenen toplantıya İl Başkanı Dündar Ünlü, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Fahri Keskin, Murat Mercan, Salih Koca, Ülker Can, Hasan Tuç, Süleyman Reyhan, Ayşe Fert Dökmeci, Ahmet Sivri, Ercan Kelleci, Fikret Dönmez,  Murat Canözer, Ahmet Akçay, İbrahim Poyraz.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.