PORSUK NEHRİ ISLAH EDİLECEK

Saadet Partisi Beylikova Belediye Başkan Adayı Sercan Gözegir, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

PORSUK NEHRİ ISLAH EDİLECEK
27 Şubat 2019 Çarşamba 12:06

Saadet Partisi Beylikova Belediye Başkan Adayı Sercan Gözegir, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gözegir, pazar ve esnaf ziyareti esnasında vatandaşlarla bir araya gelerek onların istek ve dertlerini dinledi. “Hep beraber Beylikovamızı cazibe merkezi haline getireceğiz” diyen Gözegir, “Neden Porsuk Nehri ıslah edilip kenarında Aile çay bahçeleri, piknik alanları yapılmasın” dedi.

Gözegir, “Ve mutlaka ama mutlaka yapmak zorunda olduğumuz, olmazsa olmazımız Tarım ve hayvancılıkta Beylikova’mızı eski gücüne döndürmek zorundayız. Bu projelerimizi hep birlikte Beylikova'ya kazandıracağız Beylikovalılar Unutmasın ki Beylikovamız için de Çare var Çare Saadet Partisi'dir” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.