Özokçu: Parti içi kısır tartışmalara ayıracak vaktimiz yok

Geçtiğimiz seçimlerde bir oy farkla seçimi kaybeden İlker Özokçu yeniden CHP Eskişehir İl Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. Özokçu, “Parti üyesinin ötekileştirilmediği bu üretim alanına katkı koymasını sağlamak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin örgütlü, birleştirici gücünü yeniden alevlendirecektir. Artık iç çekişmelere, parti içi kısır tartışmalara ayıracak vaktimiz yoktur. Vakit mücadele ve omuz omuza güven üretme vaktidir.”dedi.

Özokçu: Parti içi kısır tartışmalara ayıracak vaktimiz yok
17 Aralık 2017 Pazar 15:40

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanlığı için adaylığını açıklayan bir diğer isim ise İlker Özokçu oldu.  CHP İl Binası’nda yaptığı basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Özokçu, Cumhuriyet ve demokrasi temelinde hareket etmeyi kendisine sorumluluk edinmiş bir partili olarak Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunların örgütlü ve birleştirici bir parti yapısı ile aşılacağına inandığını söyledi. “Parti içine kapalı kalmayan, toplumun sosyal hareketi ile birleşebilen bir yapıyı siz değerli yol arkadaşlarım ile oluşturma kararlılığındayım.” diyen Özokçu,  bu kararlılığı birikim, dinamizm ve tecrübe ile birleştirecek yeni bir siyaset anlayışını Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Örgütüyle inşa etmek istediklerini söyledi.

DEĞİŞİM İSTEYENLER ÖNCE KENDİNDEN BAŞLAMALIDIR

2019 seçimlerine güçlü bir örgüt yapısıyla girmek için çalışacaklarını belirten Özokçui “Toplumsal ve siyasal sorunlarla bocalayan ülkemizin umudu Cumhuriyet Halk Partisi’ni sizlerle ile huzur içinde, Eskişehirliler ile dayanışma içinde, 2019’a taşımak önceliğimizdir. “Değişim isteyenler önce kendinden başlamalıdır” sözü ile tarihimizden aldığımız devrimci gücü, değişimin öncüsü haline getireceğiz. Eskişehir’de Cumhuriyet Halk Partili üyelerimizi başta gençler ve kadınlar olmak üzere demokratik bir örgüt kimliği içinde üretime ve mücadeleye katıldığı ortama dönüştüreceğiz. Bu görevi yaparken ve parti sorumluluğumuzu yerine getirirken, parti içi yaşamı çatışma alanından çıkartarak özlenen dayanışma ve üretim ortamına dönüştürmek istiyoruz.”diye konuştu.

PARTİ İÇİ KISIR TARTIŞMALARA AYIRACAK VAKTİMİZ YOK

Partide yaşanan ayrışmaların sona ermesi gerektiğini belirten Özokçu şöyle devam etti: “Parti üyesinin ötekileştirilmediği bu üretim alanına katkı koymasını sağlamak, Cumhuriyet Halk Partisi’nin örgütlü, birleştirici gücünü yeniden alevlendirecektir. Artık iç çekişmelere, parti içi kısır tartışmalara ayıracak vaktimiz yoktur. Vakit mücadele ve omuz omuza güven üretme vaktidir. Değerli partililer, huzur ve kardeşlik ortamında bu mücadeleyi değerli kılmak için dünyanın ve ülkenin değişen şartlarını fark eden, beklentilere cevap verecek vizyona ve donanıma sahip bir örgüt olarak, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde yeni siyasi anlayışı hep birlikte inşa edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’na ve katkı koyan herkese bugüne kadar yaptıkları değerli çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bu bayrağı taşıma kararlılığında bir ekip olarak, geçmişten ders almış, geleceğe ilerlemek için gerekli birikime sahip örgütsel yapıyı oluşturmak için göreve talibiz. Cumhuriyetin kalesi, toplumsal yerel yönetim anlayışının en güzel örneği kentimizin 2019 iktidar yürüyüşünde en önde yer alması için Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’na adaylığımı açıklıyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.