ÖZKAR DEDİKODULARIN ÖNÜNE BU FOTOĞRAFLA GEÇTİ

CHP İl Başkanı Sinan Özkar Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in kendisine destek vermediği yönündeki iddiların önüne Büyükerşen ile birlikte çektirdiği fotoğraf ile yanıt verdi.

ÖZKAR DEDİKODULARIN ÖNÜNE BU FOTOĞRAFLA GEÇTİ
07 Aralık 2017 Perşembe 14:20

Özkar, sosyal medya hesabından fotoğrafı “Spekülasyonları bertaraf edelim dedik” yorumu ile paylaştı.

Kazım Kurt’un desteği ile yeniden il başkanlığı için kolları sıvayan Özkar ile ilgili olarak uzun süredir Yılmaz Büyükerşen’in Özkar’ın adaylığına olumlu yaklaşmadığı yönünde söylentiler kulislerde yankılanıyordu.

Yılmaz Büyükerşen’in Aydın Ünlüce’den yana tavır aldığı ise en çok konuşulan konuların başında geliyordu.

Ancak Özkar’ın adaylık öncesinde 3 belediye başkanı ile görüştüğünü söylemesi ve kendisini ortak aday ilan etmesi ardından uzunca süre Ataç ve Yılmaz Büyükerşen’in Özkar’a destek vermediği konuşuldu.

Ataç’ın Tepebaşı İlçe Kongresi'nde yapmış olduğu çıkış ardından Özkar’ı desteklemediği kesinleşti.

Gözlerin çevrildiği Yılmaz Büyükerşen cephesinde ise uzun süren bir sessizlik ardından Özkar paylaştığı bu fotoğraf ile Yılmaz Büyükerşen ile aralarının iyi olduğu mesajını verdi.

Bu fotoğraf ardından Özkar’ın Yılmaz Büyükerşen ve Kazım Kurt’un ortak adayı olarak il kongresinde boy göstereceği neredeyse kesinleşti.

Ahmet Ataç’ın ise tercihini İlker Özokçu’dan yana kullanacağı yönünde sesler ise iyiden iyiye yükselmeye başladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.