ÖZKAR: 2019'A KADAR TER DÖKEMİYORSAK O KOLTUKLAR BİZE HARAM ZIKKIM OLSUN

CHP Odunpazarı İlçe Kongresi'nde konuşan İl Başkanı Özkar, 2019 seçimlerine kadar sahada aktif olarak çalışmak zorunda olduklarını söyledi.

ÖZKAR: 2019'A KADAR TER DÖKEMİYORSAK O KOLTUKLAR BİZE HARAM ZIKKIM OLSUN
03 Aralık 2017 Pazar 12:38

CHP Odunpazarı 4. Olağan Kongresi'nde konuşan CHP İl Başkanı Sinan Özkar, yeni seçilecek kadroların 2019 seçimlerine kadar durmadan çalışması gerektiğine dikkat çekti. Özkar, " "Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışır bir kongre düzenleyen İlçe Başkanımız Akın Sallarel ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Partimize yakışan budur. CHP ülkenin sigortasıdır. Cumhuriyete karşı pek çok siyasi özne çıkmıştır ama bunların hiç biri başarılı olamamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi Cumhuriyetin hep savunucusu olmuştur. Referandum sürecinde sahada ter döken tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Makamlar ve koltuklar sadece etiket için değil o makam ve koltuklar Cumhuriyet Halk Partisi için ter dökmek demektir. Hukuk devleti ortadan kalktı ekonomi tepe taklak gidiyor. Neresinden tutarsanız tütün AKP zihniyeti ülkeyi batırmak üzere. Bu nedenle 2019'a kadar alanda ter dökmek zorundayız.  O teri dokmuyorsak oturduğumuz koltuklar haram zehir zıkkım olsun." dedi.

Ülkenin ekonomik olarak kötü günler geçirdiğine değinen Özkar, "15 yıldır ülkede bin - bin 500 işçinin çalışacağı bir fabrika duydunuz mu. Ne yaptınız diyoruz, 'Yol yaptık, köprü yaptık' diyorlar. Bunu zaten yapacaksın. İşsizliği azalttin mı? Eskişehir'de 15 yıldız Organize Sanayi yüzde 25 küçüldü. Bana her gün iş için geliyor gençler. Akp hükümeti bizi 15 yıldır yabancı ülkelere hortumlatıyor. Simdi Eskişehir'in zehirleyecek termik santral yapıyorlar. Bu da yandaşına birine hortumlatmak için yapılıyor ama yapamayacaksiniz hem CHP hem Eskişehirliler buna engel olacak. Eskişehir'in suyunu kesmeye çalışıyorlar. Buyuksehir Belediyemiz yeni su kaynakları yaratmaya çalışıyor. Ama bunlar Eskişehir'in suyunu kesmeye çalışıyorlar. Bir daha söylüyorum. Eskişehir'in suyunu kesmeye gücünüz yetmeyecek. 2019 kritik bir süreçte hepinize çok büyük görev düşüyor. Televizyonda, meydanda nutuk atmak yerine komşularımızdan diğer partilere oy verdiğimiz 3 kişiyi bizim partimize kazandırarak 2019 Cumhuriyet Halk Partisi'nin olacaktır. Bu halk bu örgüt kimseye yanlış yaptirmaz bu gücü arttırmak için partiyi örgütlemek gerekiyor. Kadın kollarına ve Akın Sallarel teşekkür ediyorum. Ben çalışana teşekkür ederim çalışmayana hak etmeyen teşekkür etmem. Üzerimizde kul hakkı var. Çalışmayan haramzadedir." açıklamalarında bulundu.

ÇAKIRÖZER: TÜRKİYE'Yİ YENİDEN DEMOKRASİYE TAŞIYACAK GÜÇ CHP'DİR

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakirözer ise,  Türkiye'nin iki yıla yakın bir süredir OHAL ile yönetildiğini söyledi. Demokrasinin askıya alındığına dikkat çeken Çakırözer: "Bu süreçte, Semih ve Nuriye onca zaman içerde yattı. Daha sonra 'Pardon' dediler. Peki bu insanlar neden yattı bunların hesabını sormayacakmiyiz? Enis Berberoğlu içerde mahkemeler,  'Bu tutuklama haksızdır' diyor. Aynı mahkeme bu sefer savcı ömür boyu müebbet istiyor. FETÖ ile mücadele ettiği için cezaevine yatırılan Ahmet Şık şimdi FETÖ suçlamasıyla cezaevinde yatıyor. Ülke bir tek adam yönetimi altında zulüm altında ezilmekte. CHP bu ülkeyi yeniden tek adam rejiminden kurtaracak ve yeniden demokrasiye taşıyacak tek güçtür. Eskişehir'de de şuan beş olan belediye sayısını 14'e çıkaracağız. Bunun için tek bir şeye ihtiyacımız var o da kucaklaşma." ifadelerini kullandı.

CEMAL OKAN YÜKSEL: BİZ SÖYLEYİNCE VATAN HAİNİ OLUYORUZ

CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel ise,  Cumhuriyet tarihinde hukukun, demokrasinin,insan haklarının bu kadar ayaklar altına alındığı bir dönemin yaşanmadığını belirterek şöyle devam etti: "Bu ceberut parti devletinden kurtulmanın tek yolu ele ele olmak. Madalya verdikleri Zarrab ötüyor durduramıyorlar. 'Bakana rüşvet verdim' diyor. Biz bunları söylediğimiz zaman milli mesele diyorlar. Milli mesele değil bu hırsızların meselesidir. Biz bunları söyleyince vatan haini oluyoruz."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nazım bahçe - 6 yıl önce
CHP halkdan kopuk olduğu sürece bir karış büyümez hiç kimseyi halkın yanında halkın içinde halkla beraber görmüyorum ben,ne oy kazanacak bu parti merak ediyorum.Kendi içinden üyelerini küstürüyor bir düşünün ya,bu şekilde seçimi kazanılır.