OĞAN “Hayır demek vacip oldu”

Saldırıya uğrayan eski MHP’li vekil Sinan Oğan, saldırganın serbest bırakan savcıya talimatın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından verildiği yönünde duyumlar aldığını belirterek: “Adaleti Bekir Bozdağ ve talimatla iş yapan savcılara bırakmamak için Hayır demek artık daha da önemli, daha da vacip oldu.” dedi.

OĞAN “Hayır demek vacip oldu”
05 Mart 2017 Pazar 18:15


 
Katıldığı konferansta, MHP’li biri kendi partisinin kapatılmasına neden ‘Evet’ desin deyince izleyicilerden biri Hareketin lideri Devlet Bahçeli” diye slogan atıp sahneye çıkarak Sinan Oğan’a saldırmış, kürsüyü devirmişti. Olay sonrası Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim olan Ömer Faruk Y. isimli saldırgan, hakkında saldırı suçundan işlem yapılmasının ardından nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakılmıştı

Talimatı kim verdi?

Twitter hesabından Bozdağ’a seslenen Oğan, Almanya’nın toplantı iptalini hatırlattı. Oğan şöyle yazdı: Adalet Bakanı Bekir Bozdağ kaç gündür salon iptal edildi diye veryansın ediyor. Bizde salonda saldırı oldu tek kelime edecek mi? Saldırganı serbest bırakan savcıya talimatı Adalet Bakanı Bekir Bozdağ verdi diye duyum alıyoruz. Bu doğru mu? Bunu soracak gazeteci var mı?”

‘Hayır demek vacip oldu’

Olayın peşini bırakmayacağını ve “Bu saldırı Bekir Bozdağ’a yapılsa bu savcı saldırganı serbest bırakabilir miydi?” sorusunun cevabını aradığını belirten Oğan, sözlerini şöyle bitirdi: “Adaleti Bekir Bozdağ ve talimatla iş yapan savcılara bırakmamak için Hayır demek artık daha da önemli, daha da vacip oldu…”
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.