ODUNPAZARI SEÇİM KURULU 'KALDIR' DEDİ

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Atatürk Bulvarı’nda devasa büyüklükte kaçak bir seçim çadırı açmıştı. O çadırın, Odunpazarı 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından kaldırılmasına karar verildi.

ODUNPAZARI SEÇİM KURULU 'KALDIR' DEDİ
20 Mart 2019 Çarşamba 23:01

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar’ın ‘kaçak’ olarak nitelendirdiği, CHP’li Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un ise çadırın bulunduğu alanın mülk sahibinin AKP’liler tarafından tehdit edildiğini açıklamasının hemen sonrasında, CHP ve Saadet Partisi'nin itirazları neticesinde Odunpazarı 1. İlçe Seçim Kurulu tarafından söz konusu çadır kaldırıldı.

Çadırda, AK Partili adayın çeşitli pankartları asılıydı, balık ekmek dağıtılıyordu, çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleniyordu. Ayrıca çadırın açılışına, Hababam Sınıfı filminin bazı oyuncuları da katılmıştı.(Cumhuriyet) 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.