Odunpazarı Meclisi’nde termik santral tartışması

Odunpazarı belediye Meclisi’nde Alpu’ya yapılması planlanan termik santralin tartışması yaşandı. Arslan, AK Partili Özcan’a Alpu’da yapılacak Termik santrale karşı mısın? diye sordu. Özcan termik santralin teknik olarak karşı çıkılacak bir şey olmadığını söyledi.

Odunpazarı Meclisi’nde termik santral tartışması
14 Haziran 2019 Cuma 19:05

Arslan’ın sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Özcan, termik santralin Avrupa’da dahi önemli bir enerji kaynağı olduğunu belirterek eski termik santralin kapatılmasının bir zorunluluk olduğunu ifade etti. Termik santrallerin teknik olarak karşı çıkılacak bir konu olmadığını belirten Özcan, Arslan’ın onu sonra konuşuruz karşı mısın değil misin ısrarı üzerine  “Ben buna karşıyım açık açık söylüyorum. Ama Odunpazarı belediyesinin ışıkları yanmazsa ben bunu İbrahim beye sorarım “Bunu sen nerden karşılaşacaksın” diye. Ben Alpu termik santraline karşıyım. Bunu  sayın Nabi hocamda, Burhan başkan da seçim çalışmalarnda söylediler. Bugün enerji üretimi hangi kaynağa bakarsanız bakın çevreye zarar verir.  Yenilenebilir enerjilerinde çevreye zararı vardır.” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.