Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel güven tazeledi

CHP Odunpazarı 4. Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Akın Sallarel yeniden İlçe Başkanı oldu. Odunpazarı ilçe kongresi iki adaylı olarak başladı. Ancak yeterli imzayı toplayamayan Ferda Kavaklı adalıktan çekildi. Tek liste kalan mevcut başkan Akın Sallarel yeniden Odunpazarı İlçe Başkanı oldu.

Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel güven tazeledi
03 Aralık 2017 Pazar 16:28

Eskişehir’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Odunpazarı 4’üncü Olağan İlçe Kongesi sonrasında Akın Sallarel, yeniden başkan seçildi.


Porsuk Spor Salonu’nda Odunpazarı 4’üncü Olağan İlçe Kongresi gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu kongreye, CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, CHP Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediyesi Başkanı Ahmet Ataç, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, CHP’li delegeler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Protokol konuşmalarının ardından yapılan seçimde, iki aday olarak başlayan kongre Ferda Kavaklı’nın adaylıktan çekilmesiyle tek olarak devam etti. Tepebaşı delegesi olan Kavaklı’nın tüzüğe aykırı hareket edilmesinden dolayı aday olamayacağı açıklandı. Mevcut Başkan Akın Sallarel, yeniden Odunpazarı İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.

Sallarel’in Yönetim Kurul listesi şu isimlerden oluştu:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.