Odunpazarı aday adayı Hasan Hüseyin Köksal: Odunpazarı yeniyi yakalamak bir yana eskiyi aratıyor

Yerel seçim heyecanın en fazla hissedildiği Odunpazarı’nda AK Parti aday adayı olarak yarışa giren Sağlık Sen Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, ayak basmadık yer bırakmıyor. Sağlık sen Başkanlığı görevinde sergilediği performansı ile dikkat çeken Köksal, adeta adaymış gibi çalışıyor.

Odunpazarı aday adayı Hasan Hüseyin Köksal: Odunpazarı yeniyi yakalamak bir yana eskiyi aratıyor
11 Ekim 2023 Çarşamba 12:24

Eskişehir’in en fazla üyesine sahip sendikalarından Sağlık Sen’de başkanlık görevini sürdürürken, yaptığı çıkışlarla ve etkinliği ile dikkat çeken Hasan Hüseyin Köksal yerel seçim çalışmalarına da hızlı başladı.  Çok sayıda AK Partili ismin yarıştığı Odunpazarı’nda çalışkanlığı ile fark yaratan isimler arasına giren Köksal, adaylığı garantilemiş gibi hareket ediyor.  Köksal, sokak, esnaf ve STK ziyaretlerinin yanı sıra AK Parti içinde geçmiş dönemde görev alanları da ziyaret ederek, parti içinde kendisine destek arıyor. Aday adaylığı süreci ile ilgili bilgi veren Köksal, “Zaten sendika başkanlığım süresince pek çok kişi ve kurum ile yakın temasta bulunuyordum. Şimdi siyasette bu çalışmalarımı gerçekleştiriyorum. Halktan ciddi bir teveccüh görmek beni mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarıma aynı şekilde devam ettireceğim. Yaşamın geldiği noktada yep yeni bir belediyecilik anlayışının vücut bulması gerektiğini düşünenlerdenim. Maalesef Odunpazarı yeni belediyecilik bir tarafa eskiyi aratır oldu. Bu nedenle söz veriyorum ki insanlar artık başka yerlere  gitmeyecek. Odunpazarı'da insanların rahat bir şekilde sosyalleşebileceği bir kent olacak.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil KIZILER - 5 ay önce
Başarılar dilerim başkanım inşAllah Odunpazarı Belediye Başkanlığı size nasip olur.