O MİNİBÜSLER BİR İL BAŞKANINA TAHSİS EDİLMİŞ

Kalabak suyunda yaşanan sıkıntı ile ilgili Belediye Meclisi’nde konuşan Yılmaz Büyükerşen, kentte Kalabak su aleyhine yazılar ile donatılan minibüslerin bir il başkanına tahsis edilmiş araçlar olduğunu gördüklerini belirterek, “Bu durum beni çok üzdü, beni suçlamalarını eleştirmelerini anlıyorum ama bu durum akıl, mantık, izan ötesinde bir durum. Esefle kınıyorum” dedi.

O MİNİBÜSLER BİR İL BAŞKANINA TAHSİS EDİLMİŞ
08 Eylül 2020 Salı 19:59

Büyükerşen mecliste yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: Kalabak suyumuz Eskişehir piyasasına hakim hale geldi. Damacanaların içerisine fare atılıp basına gösterdiler. Aleyhimize kampanya yürüttüler. Bizde direndik. Masa da Kalabak suyu yoksa kalkan bir insanım, biraz da gürültü çıkarırım. Kalabak konusunda ciddi mücadele verildi. Hala da veriliyor. Bu su işi benim canımı çok sıkıyor” dedi. Kalabak su ile ilgili olarak kendisine yönelik suçlama ve eleştirileri anladığını belirten Büyükerşen, Kalabak su damacanalarının  2 minibüse giydirilerek şehirde gezdirilmesini ise şehre ihanet olarak değerlendirdi. Büyükerşen, “Kalabak su ile ilgili olarak beni suçlamalarını ya da eleştirmelerini anlıyorum. Ancak 2 minibüse damacanaların resimlerini giydirip gezdirmeleri bu şehre ihanettir. Merak edip gidip baktım bir büyük siyasi parti il başkanına tahsis edilmiş minibüsler olduğunu gördük. Akıllara durgunluk verecek bir şey plakaları kapatılmış, 26 ak 004 kimin arabaları dedim görüldü ki şehrimizdeki bir partinin il başkanına tahsis edilen araç. Araçların yazısını görünce dedim ki bu yapılamaz. Bu ancak Eskişehir’de Kalabak suyunun bu gürültü patırtısı nedeniyle yerini almak isteyen diğer markalara Pazar yaratmak için yapılmıştır. Bu Kalabak suyuna ihanettir. Bu şehirde bir partinin araçları bu şehrin suyunun kötüleyen yazılarla donatılıp, şehirde dolaştırılması aklıma gelmezdi. İnsan ister istemez bu kişilerin farklı su markaları ile alakaları var demeden geçemiyor. Bu durum beni çok üzdü, beni suçlamalarını eleştirmelerini anlıyorum ama bu durum akıl, mantık, izan ötesinde bir durum. Esefle kınıyorum.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.