“NEREYE GİTTİĞİNİ BİLMEDİĞİNİZ BİR TRENE ÇOCUKLARINIZI BİNDİRİR MİSİNİZ?”

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, Mihalıççıklılar Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı ve üyelerle görüşen Usluer, “Herkesin oy kullanması ve kullandığı oya sahip çıkması gerekiyor” dedi.

“NEREYE GİTTİĞİNİ BİLMEDİĞİNİZ BİR TRENE ÇOCUKLARINIZI BİNDİRİR MİSİNİZ?”
11 Mart 2017 Cumartesi 15:33

Mihalıççıklılar Derneğinde vatandaşla bir araya gelen Usluer, neden hayır denilmesi gerektiğini anlattı. “Nereye gittiğini bilmediğiniz bir trene çocuklarınızı bindirir misiniz?” diyen Usluer, Evet için bir sebep bulup da vatandaşa anlatamıyorlar. Karşıtlık üzerinden, kutuplaşma üzerinden yapılan bir propaganda var ki bu da onlara prim kazandırmaz. Sonuçlara bakınca da hayırın önde olduğu çok açık. Aklın yolu bir çünkü. Burada önemli olan başka bir konuda oy kullandıktan sonra oylarımıza sahip çıkmaktır. Ben 2007 yılında müşahit olmuştum ve orada anladım ki vatandaşlık görevi oy kullandıktan sonra eve gidip televizyondan sonuçları izlemek değilmiş. Oylarımıza sahip çıkmak için elimizden geleni yapmalıyız. Sandık güvenliği konusunda çok fazla spekülasyon var, her seçimde olan söylentiler. Bizim yapmamız gereken sandıklara sahip olmak ve görev alan vatandaşların ıslak imzalı tutanakları alması. Dernek Başkanı Nurettin Kaba, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek vatandaş için en doğru olan sonucun çıkmasını temenni ettiklerini söyledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.