Nadir Küpeli "AK Parti'nin büyükşehir adayı olacak mı?" sorusunu yanıtladı

EOSB Başkanı Nadir Küpeli AK Parti’nin büyükşehir belediye başkan adayı olacak mısınız? sorusunu yanıtladı. Küpeli, siyasete hiçbir zaman yakın olmadığını belirterek, “AK Parti içinde bu işi yapacak çok kişi vardır” dedi.

Nadir Küpeli "AK Parti'nin büyükşehir adayı olacak mı?" sorusunu yanıtladı
21 Ağustos 2023 Pazartesi 21:28

Ali Baş ile Tarkan Demir’in ESTV’de sunduğu Ekstra Gündem programının konuğu olan EOSB Başkanı Nadir Küpeli, büyükşehir belediye başkanlığına aday olup olmayacağına dair soruyu cevapladı. Küpeli “AK Parti’den aday olup olmayacağını soruyorsunuz zannediyorum” diyerek, Siyasete bu zamana değin hiç vakit ayırmadığını, çocukluğundan itibaren iş dünyası için ciddi bir emek harcadığını belirtti. Başkan Küpeli, AK Parti’de büyükşehir belediye başkanlığı yapacak çok kişinin olduğunu ifade ederek, Böyle şerefli bir makam için yapılan yakıştırmaların kendisi adına mutluluk verici olduğunu ancak böyle bir hedefinin olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı ararsa?

Tarkan Demir’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan herhangi bir telefon gelmesi halinde kararında değişiklik olup olmayacağı yönündeki sorusuna ise Küpeli, “Kadere inanır mısınız? Ben inanırım. Şayet kader değilse bütün kâinat bir araya gelse olmaz. Şayet kaderde var ise bütün kâinat bir araya gelse önüne geçemez” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.