Nabi Avcı: Soru yanlış; parti disiplini denen bir şey var

Eskişehir’de düzenlenen 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programında soruları yanıtlayan AK parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı bir basın mensubunun “AK Parti Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe teşkilatlarının çalışmalarını yeterli buluyor musunuz” sorusuna kızdı. Avcı “Partiler iç meselelerinin dedikodusunu kamuoyu önünde yapmazlar” diyerek sorunun yanlış olduğunu vurguladı.

Nabi Avcı: Soru yanlış; parti disiplini denen bir şey var
21 Eylül 2022 Çarşamba 13:48

Nabi Avcı soruya verdiği yanıtta şu ifadelere yer verdi:  Ben Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı’nın çalışmalarını yeterli bulmuyorum, İl Başkanımızın çalışmalarını ve diğer arkadaşlarımızın çalışmalarını yeterli bulmuyorum.  Biz, bundan çok daha fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Biz yeterliyiz diyerek bir kenara çekilecek halimiz yok. Böyle bir yeterlilik ölçüsü de yok. Bir önceki seçimde kendimiz yeterli görmediğimiz için demek ki daha fazla gayrete giriyoruz. Ancak “arkadaşlarımızdan memnun musun” diyorsan memnunum. Hiçbir parti yetkilisi basının önünde dedikodu yapmaz. Parti disiplini diye bir şey vardır. Tüm partiler için geçerlidir. Partiler, iç meselelerini kamuoyu önünde dedikodusunu yapmazlar. Bu soru yanlış, daha doğrusu cevabı olmayan bir sorudur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.