Muhsin Dilbaz Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na talip oldu

Muhsin Dilbaz CHP’den Odunpazarı Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu.

Muhsin Dilbaz Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na talip oldu
26 Ekim 2018 Cuma 15:23

CHP Eskişehir İl Binası’nda yaptığı açıklamada taleplerinin ön seçim yapılması yönünde olduğunu belirten Dilbaz; “Yerel yönetimleri kişilerin değil, toplumun tercihine bırakmak partimizin ve bizlerin temel ilkesidir. Ön seçim demokratik bir harekettir.” dedi.

Dilbaz, demokrasinin ömür boyu süren bir eğitim oluduğunu vurgulayarak, “Bu eğitim, yerel yönetimlerin gelişiminde olması gereken bir durumdur. Kurumları ileriye götürecek ve yarınlara ulaşmasını sağlayacak insan olduğuna göre, demokrasiyi içselleştiren ve yaşamını uzlaşma , hoşgörü ve güven üzerine inşa eden kişler yerel yönetimlerin de çağdaş bir anlayışla yön verebileceklerdir.”bu anlayış ve görüş ile Odunpazarı Belediye Başkanlığına adaylık başvurusu yaptığını söyledi.

Muhsin Dilbaz Kimdir?

1955 Eskişehir doğumlu. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimlerini Eskişehir’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü’nü bitirdi. 1969 yılında Çırak Okulu’na girdi. 42 yıl demiryollarında çalıştıktan sonra 2011 yılında emekli oldu. 1987 yılından bu yana Önder Dil Okulları’nda öğretmen ve yönetici olarak hizmet vermekte ve aynı zamanda Çırak Okulları Mezunları Derneği’nin Genel Sekreterlik görevini yürütmekte.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sema özgü - 5 yıl önce
Hayırlı olsun yolun açık olsun