Muharrem İnce seçim ofisi açıldı

24 Haziran seçimleri için CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’nin Eskişehir seçim ofisi törenle açıldı.

Muharrem İnce seçim ofisi açıldı
19 Mayıs 2018 Cumartesi 13:55

Köprübaşı’nda bulunan Sarar İş Merkezi’nde açılan seçim ofisi açılışına Milletvekillleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe örgüt yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Açılış töreninde konuşan Eskişehir CHP İl Başkanı Rabia Akman, 24 Haziran’da kazanmak için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Akman, “Bugün burada 24 Haziran’da kazanacağımız zaferin erken müjdecisi olarak toplandık. Tamam dedik, sıkıldık dedik. Lakin artık bugün 16 yıldır süre gelen tüm zulme, haksızlıklara, yolsuzluklara, kanunsuzluklara dur demenin günüdür. Milli mücadeledeki kararlılık ve azimle ülkemizi bu kötü gidişattan kurtaracağız. 16 yıldır iktidar sahiplerinin baskılarına karşı dimdik duran Muharrem İnce’yi kutluyoruz. Desteğimiz sonsuzdur.  Biliyoruz ki biz kazanacağız.”

TÜRKİYE ESKİŞEHİR GİBİ YÖNETİLECEK

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise, Türkiye’nin Eskişehir gibi yönetilmesi için CHP’ye ihtiyacı olduğunu belirterek, “Başkanlarımız Eskişehir’i nasıl yönetiyorsa, Türkiye’yi Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu öyle yönetecektir. Eskişehir gibi bir Türkiye’yi hep beraber yaratacağız. Muharrem İnce, Türkiye’ye sesleniyor. O Türkiye’yi karış karış gezecek. Biz de bu ofisten Eskişehir’i karış karış gezeceğiz. 24 Haziran’da milletin dediği olacak.”

TOPLUMDA BİR HEYECAN VAR

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 16 yıllık iktidarın sona geldiğini söyledi. Ataç, “Artık ülke köprülerde bulunan son çıkış noktasına geldi. Toplumda öyle bir heyecan var ki yüzde 100 kazanacağız. Onun için moralimizi iyi tutalım. Dimdik duralım. Çalışacağız, kazanacağız.” İfadelerini kullandı.

TEK ADAMA HAYIR DİYECEĞİZ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da, partililere seslenerek kapı kapı gezmeye davet etti. Kurt, “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, Samsun’dan başlatıyor. Artık tamam demek için biz de Eskişehir’den başlıyoruz. O halde kapı kapı gezmeye hazır olun. Tek adama hayır diyeceğiz. Eskişehir’de liste nasıl olursa olsun çalışacağız. İktidar gidicidir. Biz geliyoruz.”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.