MUHARREM AYIMIZ BARIŞ VE KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRSİN

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Hacı Bektaş Veli Vakfı’nı ziyaret etti.

MUHARREM AYIMIZ BARIŞ VE KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRSİN
22 Eylül 2017 Cuma 14:17

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Muharrem ayının başlamasıyla birlikte Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İsmail Kılıç ve yönetimini ziyaret etti. Çakırözer, “Muharrem ayının ülkemize özlenen barış, huzur ve kardeşlik ortamını getirmesini diliyorum. Tüm niyet, oruç ve dualarımız kabul olsun” dedi.

DUA VE ORUÇLAR KABUL OLSUN

CHP’li Çakırözer muharrem ayının ilk günü Hacı Bektaş Veli Vakfı’nı ziyaret ederek hem vakıf yöneticileri hem de vakıf üyelerine Muharrem ayının hayırlı olmasını diledi. Bütün inançların özgürce kendini ifade ettiği bir ülke vurgusu yapan Çakırözer, “Muharrem ayının sevgi ve hoşgörünün hakim olduğu, ölümlerin ve acıların yaşanmadığı, ayrımcılığın olmadığı bir dünyaya, barış, huzur ve mutluluk getirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Hepinizin dua ve oruçları kabul olsun” dileklerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.