“MİLLETİN VİCDANINI YENEMEZSİNİZ”

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığı seçimlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

“MİLLETİN VİCDANINI YENEMEZSİNİZ”
24 Haziran 2019 Pazartesi 11:31

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığı seçimlerine ilişkin bir açıklama yaptı. Milletin Vicdanını yenemezsiniz diyen Ektaş, “Hukuka ve hakkaniyete aykırı bir karara dayanılarak millet iradesine yapılan bir darbeyle yenilenen İstanbul seçimlerinden Millet İttifakı Adayı Sayın Ekrem İmamoğlu büyük bir zaferle çıkmıştır.Seçimlerin kazananı “sağduyu” olmuştur. Millet iradesiyle inatlaşanların her zaman hüsrana uğrayacağı bir kez daha tescil edilmiştir” dedi. 
Aziz Türk Milleti kavga diline prim vermemiştir diyen Ektaş, “Yargı eliyle millet iradesine darbe yaptırmak isteyenlere, Bebek katili, terörist başından medet umanlara, Terör hamisi Barzani üzerinden seçim oyunları kurmaya çalışanlara, İki oy fazla almak için Diyarbakır meydanlarında PKK’ya şirin gözükecek söylemlere sarılanlara, Ayrıştırıcı, ötekileştirici ve kamplaştırıcı söylemlerle Anayasal suç işleyenlere, Hasımlarını acımasızca; Pontus devamı, FETÖ’cu, PKK’lı, SİSİ, Azgın Azınlık gibi iftira niteliğindeki söylemlerle aşağılayanlara, hakaret edenlere, yandaşlarına hedef gösterenlere,  Siyasi parti liderlerine yapılan fiziki saldırıları övenlere ve  Kavga diline prim vermemiştir” diye konuştu. 
Ektaş, “Aziz Milletimiz, Türkiye’yi ve Türk Milletini sadece kendilerine oy verenlerden ibaret kabul edenlere; “bu devletin tapusu ortaktır, herkesin bu devlette hakkı, hukuku vardır” demiştir. Bu seçim, ilk defa 24 Haziran seçimleriyle başlayan yeni bir dönemin devamının geleceğinin müjdecisi olmuştur” ifadelerinde bulundu. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.