Millet İttifakı bir araya geldi

CHP, İYİ Parti, SP ve DP Eskişehir il Başkanları 'Millet İttifakı' için bir araya geldi.

Millet İttifakı bir araya geldi
09 Mayıs 2018 Çarşamba 09:33

CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, CHP İl Seçim Koordinasyon Kurulu, İyi Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca, Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanı Kadir Ateş, Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Nazım Dölekçekiç ile bir araya gelerek değerlendirme yaptılar. 
Akman yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Güçlü Türkiye‘yi yaratmak konusundaki iddia ve amacımızı gerçekleştirmek için bu ittifakı kurduk, ittifakımızın adı; Millet İttifakı’dır. Bu işbirliğinin temel amacı, tuzakları aşarak toplumun özlediği birlik ve mücadele ruhuyla 24 Haziran 2018’de demokrasi mücadelesinde haklı çıkmaktır. İl Seçim Koordinasyon ekibimizle birlikte seçim sürecinde izlenecek yollar, sandık güvenliği, hukuksal destek,sandık örgütleme modelleri hakkında birbirimize vereceğimiz destek konusunda somut adımlar attık, bu amaçla bir araya geldik. Bizler birlikteyiz, umutluyuz."
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.