MİHALIÇÇIK KONUT İSTİYOR

Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum TBMM"de Eskişehir Milletvekili Prof.Dr Emine Nur Günay"ı makamında ziyaret ederek, Mihalıççık ilçesinde yapılan çalışmalar ve İlçe sorunları hakkında bilgi verdi.

MİHALIÇÇIK  KONUT İSTİYOR
07 Ocak 2020 Salı 19:04

Başkan Çorum, Eskişehir'in bazı ilçelerine TOKİ tarafından yapılması planlanan konutlar ile ilgili olarak, toplu konut haberinden hemen sonra kendisinin TOKİ'ye yaptıkları müracat ve girişimler hakkında bilgi verdi.Mihalıççık ilçesinde TOKİ'ye ait 66 dönüm arazinin olduğunu, ancak arazinin imar planı dışında olması nedeniyle yeni bir alanı tahsis edebileceklerini belirterek, Mihalıççık ilçesinin konut sorununun bir an önce çözülmesi ve TOKİ tarafından ilçeye konut yapılması konusunda önümüzdeki sürecin olumlu sonuçlanması için kendilerinden destek beklediklerini söyledi. Çorum, “Sayın Milletvekilimize, ilçemizin talep ve sorunlarına karşı göstermiş oldukları yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

(HAVADİS26)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.