MHP’NİN AĞABEYLERİ İYİ PARTİYE KATILIYOR

Aralarında eski il, ilçe ve belediye başkanlarının bulunduğu yaklaşık 15 kişi MHP’den istifa ederek Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti’ye katıldı.

MHP’NİN AĞABEYLERİ İYİ PARTİYE KATILIYOR
30 Ekim 2017 Pazartesi 11:40

Atışkan Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla istifasını açıklayan MHP eski İl Başkanı ve MYK Üyesi Ahmet Vural, MHP tüzüğünün açık hükümlerine rağmen parti içinde demokrasi kurallarının bir türlü işletilemediğini, tüzüğün uygulanması için verilen büyük mücadeleden netice alınamadığını söyledi.

MHP’den istifa eden arkadaşlarının her birinin Başbuğ Türkeş’e ve MHP’ye sadakatle bağlı olduğunu vurgulayan Vural, “Burada bulunan arkadaşlarımın her biri 9 ışık ilkelerine özellikle de ‘şahsiyetçilik’ ilkesine inanmış, partinin değişik kademelerinde iş başkanlığı, ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı ve ülkücü kuruluşlarda başkanlık yapmış, yönetimlerde görev almış, kendisinin MHP’ye adamış, bu yolda ömürlerini tüketmiş dava adamlarıdır” dedi.

Vural açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’nin bu kötü gidişatına dur demek, demokratik parlamenter sistemin yeniden tesisini sağlamak, Türk unsuruna dayalı Üniter Türk devletinin ilelebet yaşamasını sağlamak ve Türklüğün bekası için ‘İYİ’ bir karar alıyor, MHP’den istifa ettiğimizi kamuoyuna duyuruyoruz.”

İşte istifa eden isimler:

MHP eski İl Başkanı ve MYK Üyesi Ahmet Vural

MHP eski İl Başkanı Avukat Yusuf  Bilgehan

MHP eski İl Başkanı Mühendis Emin Özkan

MHP eski İl Başkanı Sabri Öztezcan

MHP eski İl Başkanı Kadir Diker

MHP eski İlçe Başkanı Avukat Metin Özsoy

MHP Beylikova eski İlçe Başkanı Yılmaz Uysal

MHP Seyitgazi eski İlçe Başkanı Recep Kılıçarslan

Seyitgazi Kırka eski Belediye Başkanı Salih Yıldırım

MHP eski İl Başkan Yardımcısı Orhan Güngör

MHP eski İl Başkan Yardımcısı ve Celal Tunalıer

MHP eski İl Başkan Yardımcısı Hasan Yücel

MHP eski İl Başkan Yardımcısı Rıdvan Sarıyıldız

Sarıcakaya eski Belediye Başkanı Ali Kahya


Etiketler; #mhp #iyi parti
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.