MHP TEPEBAŞI - AK PARTİ ODUNPAZARI

Bugün ya da yarın açıklanması beklenen Cumhur İttifakı’nda sır perdesi aralanıyor. AK Parti kulislerinden edinilen bilgilere göreOdunpazarı’nda AK Parti adayı Volkan Doğan, Tepebaşı’nda ise MHP’nin büyükşehir belediye başkan aday adayı Osman Yüksel’in aday gösterileceği öğrenildi.

MHP TEPEBAŞI - AK PARTİ ODUNPAZARI
25 Aralık 2018 Salı 10:48

Eskişehir gündemini uzun süredir meşgul eden Cumhur İttifakı'nın adaylarının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. AK Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre daha önce MHP’nin "kırmızı çizgimizdir" diyerek ısrar ettiği Odunpazarı’nda AK Partili  Volkan Doğan’ın aday olarak çıkacağı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin büyükşehir aday adayı Osman Yüksel’in ise Tepebaşı’nda Milliyetçi Hareket Partisi adına 31 Mart'a gerçekleştirilecek olan seçimlerde boy göstereceği öğrenildi.

  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertürk - 5 yıl önce
Bir ülkücü olarak odunpazarı olmazsa oy yok sakalliya