MHP rotayı yerel seçimlere çevirdi

Nisan 2018 tarihinden itibaren Eskişehir MHP İl Başkanlığı görevini üstlenen İsmail Candemir kongrede güven tazeledi.

MHP rotayı yerel seçimlere çevirdi
17 Eylül 2023 Pazar 17:41

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye il teşkilatının yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Ünlütürk de katıldı. Divan başkanlığını İzzet Ulvi Yönter’in yaptığı kongrede mevcut MHP İl Başkanı İsmail Candemir tek aday olarak yönetim kurulu listesini divana sundu. Candemir, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Bundan sonraki gündemimiz yerel seçim olacak

Değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı İsmail Candemir, “MHP İl Başkanlığı’nda, 5,5 seneyi geride bıraktık. Niyetimiz, mümkün olduğu kadar herkesi kucaklayabilmek, Milliyetçi Ülkücü Hareketi Eskişehir’de en iyi noktada temsil edebilmek. Bugün Genel Merkezi’nin katkılarıyla, canlı, içeriği dolu, sevgi dolu bir kongreyi gerçekleştirdik. Siyasette birinci önceliğimiz Eskişehir’e hizmet edebilmek. Yerel seçimlerle alakalı hızlı bir çalışmaya başlayacağız. Bundan sonraki gündemiz yerel seçimler olacak. Eskişehir’in önünü açabilecek, adaylarla, Eskişehir’i çok daha iyi noktalara taşımaya çalışacağız” dedi.

Yeni İl yönetimi şu isimlerden oluştu:

 Ersan Karaağaç, Tuğba Önce, Leman Çelik Sivri, Polat Öztürk, Serdar Uğur Yalçın, Bahadır Özer, Oğuzhan Ünal, Muhammed Bahadır Ayas, Hakan Karakaya, Mustafa Komar, Murat Işık, Sadık Önal, Hüseyin Bahadır Oğuz, Baturay Batur, Murat Çelik, Tayfun Karaaslan, Serkan Özdemir, İlyas Çağrı Sarıbaş, Tekin Keçe,Volkan Akbıçak, Şener Çetin, İlyas Demirkan, Görkem Şener

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.