MHP ODUNPAZARI’NA AKADEMİDEN ADAY

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nuri Kavak’ın, MHP Odunpazarı’ndan belediye başkan adaylığı için başvuruda bulunacağı öğrenildi.

MHP ODUNPAZARI’NA AKADEMİDEN ADAY
21 Ekim 2018 Pazar 11:57

 Kavak,  Türk Eğitim-Sen Şube Başkanlığı, Türkiye Kamu Çalışanları  Vakfı Şube Başkanlığı, akademik camiada yüksek okul müdürlüğü, dekan yardımcılığı ve komisyon üyelikleri görevlerinde bulundu. Özellikle Kırım Tatarları, Rusya ve Karadeniz sahasına ait çok sayıda çalışması bulunuyor.  Kavak,  Uluslararası Bekir Çobanzade Vakfı tarafından Kırım/ Ukrayna’da ‘Madalya ve Fahri Hemşerilik Beratı’ ile ödüllendirildi.

Kavak, dönemin Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından, Rusya’nın Kırım’ı işgali zamanında Çankaya Köşkü’ne davet edilerek, bilgisine başvurulan birkaç akademisyenden bir tanesi. 

Kavak’a ait çok sayıda uluslararası makale ve bildiri bulunuyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.