MHP Çifteler’de iddialı

Uzun süredir Çifteler Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Kadir Bıyık’da sürpriz yaşanmadı. Bıyık, Mart 2019 yerel seçimlerinde MHP’nin Çifteler Belediye Başkanlığı için çalışacak.

MHP Çifteler’de iddialı
16 Kasım 2018 Cuma 10:35

Eskişehir siyasetinin içinde genç yaşına rağmen uzun süredir yer alan Kadir Bıyık, Ülkü Ocaklarından, MHP İl başkanlığına uzanan siyasi geçmişe sahip. Haziran 2018 seçimlerinde MHP’nin ikinci sıra milletvekili olan Bıyık, il başkanlığından istifa ederken, geçen süre zarfında sessiz bir şekilde beklemeyi sürdürmüştü. Genel Merkez tarfından bir kez daha göreve çağrılan Bıyık, bu kez Çifteler’den belediye başkanlığı için çalışmalara başlayacak. Salı günü Genel Merkez’e giderek, Genel Başkan Bahçeli ile görüşecek olan Kadir Bıyık bu görüşme ardından seçim çalışmalarına start verecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol Aydoğan - 5 yıl önce
Dogru karar Allah yardimcisi olsun herzaman yanindayiz