Mevcut zihniyetin devam etmesi halinde duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz

Daha önce CHP Tepebaşı İlçe Başkanlığına adaylığı açıklayan Ahmet Saraç, basın toplantısı düzenleyerek adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Mevcut zihniyetin devam etmesi halinde duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz
22 Kasım 2017 Çarşamba 14:57

26 Kasım’da yapılacak kongrede aday olmayacağını söyleyen Saraç, “Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı İlçe Örgütünde delege çalışmalarına başladığım andan şu zamana kadar tek düşüncem, Tepebaşı İlçe Yönetiminin örgütsel anlamda beklentileri karşılayacak görüntüden çok uzak olmasıydı. Mevcut zihniyetin devam etmesi halinde duruşumuzdan taviz verilmeyecektir” dedi.

Kazanıp, kaybetmenin ötesine girildi

Saraç, iki listenin yarışacağı kongrenin karmaşık bir hal almaması adına kongrede kazanıp ya da kaybetmenin ötesinde bir sürece girildiğinin farkında olduğunu, yapması gerekenin parti içi çekişmelerden daha ziyade, parti menfaati için alanda üye ve delegelerle birlikte siyasi faaliyetlerini sürdürmek olduğunu ifade etti.

2019 için çalışmayı tahhüt etti

Saraç, delege seçimleri sürecinde kendisine destek olan partililere teşekkür ederek, “Bu süreçte bana güvenen, destek veren üye ve delegelerimize teşekkür ederken, ülke ve şehrimiz için çok önemli olan 2019 seçimleri doğrultusunda çalışmalarımıza hız kesmeden partim için devam edeceğimi taahhüt ederim” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.