Melih Aydın’a genel merkezden davet mi geldi?

14 Mayıs seçimleri süresince Eskişehir’de gösterdiği performans ile dikkat çeken İYİ Parti 3. Sıra adayı Melih Aydın seçim sonrasında Genel Merkez’e gitti. Ziyaret sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yer aldığı fotoğraf kulisleri hareketlendirdi.

Melih Aydın’a genel merkezden davet mi geldi?
17 Mayıs 2023 Çarşamba 00:04

14 Mayıs Seçimleri’nde yürüttüğü kampanya ile tüm parti seçmenlerinin beğenisi toplayan ve İYİ Parti’nin aldığı oyda ciddi pay sahibi olduğu konusunda hem fikir olunan üçüncü sıra adayı Melih Aydın seçim sonrasında İYİ Parti Genel Merkezi’ne ziyarette bulundu. Burada Genel Başkan Meral Akşener ile görüşen Aydın “Bugün Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdik. Gençler şunu söyleyebilirim ki enseyi karartmak yok, güneş yerinde her şey yolunda

Kadınlarımız, vatan sınırlarımız, anayasamız merak etmesin! Türk Milliyetçileri burada” mesajı ile Meral Akşenerli fotoğrafını paylaştı. Aydın’ın bu paylaşımı sonrasında siyasi kulislerde Melih Aydın’ın genel merkezde görev alacağı yönünde dedikoduların doğmasına neden oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.