Melih Aydın Tepebaşı adayı gibi…

Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti’nin Eskişehir'den 3. sıra adayı olan Melih Aydın'ın adı yerel seçimlere doğru ilerledikçe Tepebaşı ile anılıyor. Son olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener “Eskişehir’de genç bir arkadaş var “diyerek, Melih Aydın’ı işaret ederken, Akşener’in bu sözleri Melih Aydın’ın Tepebaşı adaylığının kesinleştiği yönünde yorumlandı.

Melih Aydın Tepebaşı adayı gibi…
06 Eylül 2023 Çarşamba 12:45

Fatih Altaylı’nın programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yerel seçimle alakalı soruları yanıtladı. Yerel seçim süreçleri nasıl ilerleyecek, seçimde yer alacak isimler kim olacak gibi konularda açıklamalarda bulundan Akşener, Eskişehir'de İYİ Parti'den aday olacak isimle ilgili ipuçları verdi.

Akşener, “Yerel seçimler kişilerle alakalıdır. Biz bu seçimde kalıcı olmanın yollarını arayacağız. Bu ülkeyi yönetmek için kurulduk. Kurucu ayarlarımıza geri dönüyoruz. Aday olacak çeşitli illerde genç arkadaşlarımız var. Mesela Eskişehir’de genç bir arkadaşımız var. Durumuna bakacağız” açıklamasında bulundu.

Milletvekilliği seçimlerinde oldukça dikkat çeken Aydın'ın adı uzun süredir Tepebaşı belediye başkan adaylığı ile anılıyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.