Melih Aydın: “Birilerini kaybettik ama toprakta suya kavuştu” diyecek kadar şuursuz bir zihniyetle karşı karşıyayız

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Melih Aydın, partilileri topladı aday adaylığını açıkladı. Aydın, iktidara ağır sözler ile yüklenirken, “Ben her platformda bugünlerin geleceğini, içine sıkıştırıldığımız ideolojinin, rant sevdasının, ayrımcı politikaların, beceriksiz ekonomi yönetiminin bizleri felakete sürükleyeceğini bas bas bağırdım. Geldiğimiz nokta ortadadır. Madem her türlü vergiyi veren, istihdam sağlayan, her türlü vatandaşlık görevini yerine getiren sade vatandaş olarak konuşarak, uyararak, bağırarak olmuyor ben de kollarımı sıvadım” dedi.

Melih Aydın: “Birilerini kaybettik ama toprakta suya kavuştu” diyecek kadar şuursuz bir zihniyetle karşı karşıyayız
22 Mart 2023 Çarşamba 15:36

İktidarın ülkeyi getirdiği noktanın sabrı tükettiğini belirten Aydın,  “Malum sıkıntımız çok, çözebilen yok. üstelik dalga geçer gibi konuşmalar, halkımızın yediği fırçalar, çok kolay kaybettiğimiz canlar bendeki sabrı da tüketti. Daha yakın zamanda depremde kaybettiğimiz onca canın acısı içimizdeyken, arkasına gelen sel afeti tekrar yaktı canımızı. Bakın felaketi demiyorum! Felaket olan afet değil yapılaşmanın kendisi, alt yapının yetersizliği. Orda kaybettiğimiz yurttaşlarımız için evet birilerini kaybettik ama toprakta suya kavuştu diyecek kadar şuursuz bir zihniyetle karşı karşıyayız” dedi.

"10 yıldır söylüyorum madem olmuyor kolları sıvadım"

10 yıl boyunca iktidarın ülkeyi taşıdığı yeri eleştirdiğini ancak değişen bir şey olmadığını belirten Aydın, “İçine sıkıştırıldığımız ideolojinin, rant sevdasının, ayrımcı politikaların, beceriksiz ekonomi yönetiminin bizleri felakete sürükleyeceğini bas bas bağırdım. Geldiğimiz nokta ortadadır. Madem her türlü vergiyi veren, istihdam sağlayan, her türlü vatandaşlık görevini yerine getiren sade vatandaş olarak konuşarak, uyararak, bağırarak olmuyor ben de kollarımı sıvadım , işimi gücümü bıraktım, memleket sevdasıyla bu şerefli görevin itibarını geri vermeye, memleketimizin sorunlarını sadece dile getirmek için değil çözüm sunmak için adımı konuşturmaya başladım” dedi.

"Görev bizi bekliyor"

Yaşananlara dur demek için milletvekilliğine talip olduğunu belirten aydın konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Üstelik çocuklarımızın geleceğinin çalınmasına, gençlerimizin öz yurdunda iş aş kaygısına sıkıştırılmasına, kadınlarımızın sürekli aşağılanmasına, tacize tecavüze uğraşmasına, esnafımızın kepenk kapatmasına, emeklimizin 3 kuruş verilerek avutulmasına, çiftçimizin ananıda al git diyerek kovulmasına, doğamızın talana uğratılmasına, sokak hayvanlarımızın canları yokmuş gibi davranılmasına da dur demek için görev bizi bekliyor! Aynı hassasiyetlerde buluştuğumuz, Cesurlar Hareketinin kurucusu İYİ PARTİ genel başkanı sayın Meral Akşener’in gençlerimize kadınlarımıza ne kadar önem verdiği ortadadır. Bizlere düşen de Gençlik şehri Eskişehir’in hak ettiği temsiliyete ulaşması, şehrimizin adının daha da fazla duyurulmasıdır. İnşallah Eskişehir milletvekili olarak anılacağım bu yolda Türkiye’nin en çok konuşulan vekillerinden biri olacağıma inancım tamdır. Çok şükür Sağlığım yerinde enerjim, heyecanım yüksek!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.