MEHMET AVCİ TEPEBAŞI GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MEHMET AVCİ TEPEBAŞI GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
09 Aralık 2017 Cumartesi 11:29

İnşaat Mühendisi olan Mehmet Avcı, CHP Tepebaşı Gençlik Kollarına yaptığı bir açıklamayla Başkan adayı olduğunu açıkladı. "Kurucu ve kurtarıcı partimizin öz yapısına dönmesi için Tepebaşı’nda bir yola çıktım." diyen Avci, şöyle devam etti: "Bu yol zorlu ve kavgalı.  Lakin bu memleket vatansever hiçbir evladını yalnız bırakmamıştır ve bırakmayacaktır. Şu bilinsin ki biz bu Cumhuriyeti nasıl kazandıysak öyle de savunmayı biliriz. Biz yedi düvele diz çöktürmüş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğiyiz. Bu memleketi koltuk hırslısı, saldırgan vatan hainleri değil; Tıbbıyeli Hikmetler, Hasan Tahsinler kurtarmıştır. Önümüzdeki dönemler zorlu seçimlerle geçecek, bu nedenle tekrardan bir Milli Mücadele ışığı yakmalıyız! Korkuyorlar,  karalıyorlar, baskı kuruyorlar ve ne yazık ki bunları yapanlar vazgeçeceğimizi, yılgınlığa kapılacağımızı umuyorlar. Yılmayacağız.
Yeniden bir olmak için, bu memlekete gerçekten sahip çıkmak adına; bu onurlu yolu tıkayıp yer vermiyorlarsa bizlerde birbirimize omuz veririz ve gerekeni yaparız. Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır şiarıyla bir yola çıktım. Yanıma yoldaş, davama arkadaş arıyorum. Sen genç arkadaşım; derdini biliyorum. Cenazeden cenazeye mesaj alıyorsun, seçimden seçime aranıyorsun, bayrak asılacağında aranıyorsun, broşür dağıtılacağı zaman selam veriliyorsun... Bunların hepsini biliyorum. Şimdi gün senin, gelecek senin! Aradığın, beklediğin gençlik kolları başkanı benim. Öncelikle bir oyla çakılacak bu kıvılcım. Şimdi gençliğin ve geleceğin zamanı. Unutma. Sen Mustafa Kemal Atatürk'ün ümidisin."
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.