Maşaoğlu: Hatipoğlu’nu bilirim ama tanımam

MHP Eskişehir milletvekili adayı Bülent Maşaoğlu’ndan İYİ Parti Eskişehir milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu’na: “Elimi Eskişehirspor'dan hiç çekmedim” demiş Hatipoğlu, doğrudur. Elini hiç çekmedi gerçekten. Aynı küçük borsa yatırımcılarından çekmediği gibi der, susarım.”

Maşaoğlu: Hatipoğlu’nu bilirim ama tanımam
09 Mayıs 2023 Salı 13:13

MHP 1. Sıra Vekil Adayı Bülent Maşaoğlu, İYİ Parti 1. Sıra adayı Nebi Hatipoğlu’nun sert sözlerle eleştirdi. Maşaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İp (İYİ Parti’yi kastediyor) vekil adayı Sayın Hatipoğlu bana cevap vermiş, tanımadığını söylemiş. Ben de Sayın Hatipoğlu'nu bilirim ama tanımam. Biz lüks barlarda değil de Ocaklarda zaman gecirdiğimiz için karşılaşmamamız çok normal. Öte yandan kendileri benim Eskişehirspor'u tanımadığımdan da dem vurmuş. Çok iyi bilirim Eskişehirspor'u da, kimin şampiyon yaptığını da, Kütahya maçına taraftarın nasıl gittiğini de, daha 3 ay öncesine kadar kimin ''kulüp anahtarını teslim edin valiye, bu iş olmaz" dediğini de. Beyefendinin başkalarının başarısını üstlenmek gibi bir meziyeti var maalesef. Elimi Eskişehirspor'dan hiç çekmedim demiş Hatipoğlu, doğrudur. Elini hiç çekmedi gerçekten. Aynı küçük borsa yatırımcılarından çekmediği gibi der, susarım. Bir de taahhüt istemiş Eskişehirspor için beyefendi, vereyim hemen : "Seni tahtına oturtmadan ölmek bize haram olsun ES ES'im"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.