LİDERLERİN ESKİŞEHİR PROGRAMLARI NETLEŞMEYE BAŞLADI

24 Haziran'da yapılacak olan seçimler için siyasi parti liderlerinin Eskişehir programları belli oldu.

LİDERLERİN ESKİŞEHİR PROGRAMLARI NETLEŞMEYE BAŞLADI
28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:03

Erken seçim ile ilgili çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Siyasi partiler ve liderlerin Eskişehir programları da belli olmaya başladı.

Açılış sonrası miting

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin açılışını yapmak için 12 Haziran’da Eskişehir’e gelecek. Erdoğan’ın açılış sonrası kent merkezinde halka seslenmesi planlanıyor.

Önce miting, sonra iftar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce,  6 Haziran Çarşamba günü saat 17.30’da Sıhhiye Meydanı’nda Eskişehirlilere seslenecek. İnce, miting sonrası Odunpazarı Belediyesi’nin Erenköy’de düzenleyeceği iftar programına katılacak.

Üçüncü kez geliyor

İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in 3 Haziran’da Eskişehir’de olması bekleniyor. Miting için alan ve saat planlama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Aday tanıtım toplantısına katılacak

HDP Eşgenel Başkanı Sezai Temelli, yarın Eskişehir’de partililerle buluşacak.  Temelli, saat 11.00’de Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek aday tanıtım toplantısında Eskişehirlilere seslenecek. 

Eskişehir’de e-miting yapacak

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Türkiye’de ilk kez uygulanan e-miting sistemiyle 14 Haziran’da, Eskişehir’de halka seslenecek.  Temel Karamollaoğlu, interaktif yöntemle e-mitinge katılanların yönelteceği sorulara da canlı yayında yanıt verecek, ardından Eskişehir milletvekili adaylarını tanıtacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.