Kurtulmuş: Eskişehir’e belediye başkanları lazım

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, “Büyükşehir’e, Odunpazarı ve Tepebaşı’na belediye başkanları lazım” dedi ve ekledi: Eskişehir’de seçim startını verdik.

Kurtulmuş:  Eskişehir’e belediye başkanları lazım
14 Ekim 2018 Pazar 15:39

Eskişehir için seçim startını verdiklerini belirten Kurtulmuş, "Eskişehir’de yerel seçim çalışmalarının startını vermiş oluyoruz. Bugün itibarı ile bu çalışmaları başlatmış oluyoruz. Eskişehir’e hükümetimizce güzel hizmetler yapıldı. İnşallah Eskişehir’e büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazrı’na bir belediye başkanı lazım. Buradaki coşku  Mart 2019’da bir büyükşehir bir Tepebaşı ve bir Odunpazrı belediye başkanı olacağını şimdiden müjdeliyor. Ak Parti olarak seçim çalışmasına çoktan başladık. Stratejilerimizi belirliyoruz. Aday tespit çalışmalarını başlatıyoruz. Bazı il ve ilçelerde farklı seçim stratejileri izliyoruz. İl başkanımız ve ilçe başkanlarımıza çok büyük sorumluluklar düşüyor. Bizim siyaset anlaşıyımızda meselenin anahtar noktası, sandık başkanı ve sandık kurulu üyelerimizdir.  Sandıktaki seçmenlerimiz ile bir bire konuşacağız. Bire bir toplantılar yapacağız. Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi  İnsanların oyundan önemli olan önce insanların gönlünü kazanmaktır” dedi.

(AYRINTILAR GELİYOR)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.