KURTULMUŞ: ESKİŞEHİR TARİH YAZACAK

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Bu ittifak Bremen mızıkacılarının ittifakıdır. Eskişehir'de de bu ittifakı biraz örtülü biraz açık şekilde yapıyorlar. Hep beraber sandıklardan 31 Mart akşamında büyük bir başarıyla çıkacağız" dedi.

KURTULMUŞ: ESKİŞEHİR TARİH YAZACAK
19 Mart 2019 Salı 11:14

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, kentteki bir otelde düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları ve Hemşehri Dernekleri Buluşması"nda yaptığı konuşmada, 69 yıllık çok partili siyasi hayatta Türkiye için her seçimin demokrasinin biraz daha ileriye gittiği seçim olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin bulunduğu yerden daha ileriye gitmesini gerektiğini ifade eden Kurtulmuş, şunları söyledi:

"Türkiye Allah'ın izniyle daha da ileriye gidecektir. Türkiye'nin nasıl gelişeceğini, nasıl kalkınacağını, nasıl daha ileriye gideceğine dair ortak hiçbir fikri olmayan, maalesef siyasette sadece karşıtlıklar üzerinden söz geliştiren, maalesef bazı partiler bu yerel seçimleri neredeyse bir genel seçim havasına döndürmüş ve 'AK Parti gitsin, AK Parti düşsün de nasıl düşerse düşsün' diyerek bir ittifak oluşturmaya başlamışlardır. Bu ittifak, benzemezler ittifakıdır. Bu ittifak Bremen mızıkacılarının ittifakıdır. Eskişehir'de de bu ittifakı biraz örtülü biraz açık şekilde yapıyorlar. Hep beraber sandıklardan 31 Mart akşamında büyük bir başarıyla çıkacağız. Eskişehir tarih yazacak. Eskişehir tarihini değiştirecek. Güçlü Eskişehir, güçlü Türkiye yoluna devam edecek."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emekli 26 - 5 yıl önce
Eskişehir vurgunculara, sahtecilere, kumpasçılara, din pazarlayanlara teslim olmayacaktır...Cumhuriyetçiler ve Atatürkçüler kazanacak...