Kurt: Ne yazık ki bizim sağcılaşarak, sağdan oy alma politikamız başarılı olmadı

CHP’nin bayramlaşma programında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP’nin sağcılaşma politikasının başarılı olmadığını belirtti.

Kurt: Ne yazık ki bizim sağcılaşarak, sağdan oy alma politikamız başarılı olmadı
30 Haziran 2023 Cuma 15:19

Kızılay’a duyulan güvensizliği işaret ederek konuşmasına başlayan Kurt, “Bir haber okudum bu yıl Kızılay’a kurban bağışı büyük oranda düşmüş. Bu şu anlama geliyor. Halkımızı güvenmediği kurumlara bir tepki gösteriyor. Aslolan sol partilerin bunu örgütlemesidir. Ne yazık ki bizim sağcılaşarak, sağdan oy alma politikamız başarılı olmadı. Bu başarılı olmamanın faturası çok ağır. Şuanda Türk milleti ciddi bir bunalım içerisinde” dedi. Parti il binasında düzenlenen bayramlaşma programına; CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel Odunpazarı Belediye Başkanı  Kazım Kurt Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve çok sayıda partili katıldı. Parti üyeleri ile il yönetimi ve Belediye Başkanı Kurt  Odunpazarı ilçe Başkanı Rahmi Cinar ve Milletvekili Utku Çakırözer partililerle tek tek bayramlaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.