Komünistler 97. Yaşını kutluyor

TKP Eskişehir İl Örgütü TKP’nin 97. Yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı. İl Başkanı Oktay Yolsever “İmkansızı değil, mümkün olanı istiyoruz” diye konuştu.

Komünistler 97. Yaşını kutluyor
10 Eylül 2017 Pazar 14:23

Parti binasında yapılan açıklamada İl başkanı Oktay Yolsever, “Türkiye Komünist partisi güzel ülkemizi karanlığa, cehalete, yobazlığa ve bilim sanat düşmanlığına mahkum edenlerle mücadeleyi yükseltecektir. Türkiye Komünist partisi etnik ve mezhep temelli politikalara ırkçılığa militarizme kadını aşağılayan cinsiyetçi söyleme doğayı ve tarihsel varlıkları yok eden barbarlığa karşı mücadeleyi yükseltecektir.
Türkiye Komünist partisi emperyalizme, emperyalist ülkelerin plan ve projelerine emperyalist başkentlerden icazet alan kurtuluş reçetelerine karşı mücadeleyi yükseltecektir.” Dedi.
İşsizliğin, yoksulluğun, açlığın, savaşların, kadına tacizin olmadığı bir düzenin mümkün olduğunu belirten Yolsever, “Ev kirasını, elektirik ve su faturasını, ısınma giderlerini, eğitim ve sağlık harcamalarını dert etmeyeceğimiz bir düzen mümkün. Eşitlik mümkündür. Kardeşlik mümkündür” dedi.
TKP’nin mümkün olanlar için kollarını sıvadığını belirten Yolsever, “97’inci yaşımızda sözümüzü sizlerle paylaşmak için toplantılar düzenliyoruz. Bir önce kör olası düzenden kurtulmak için yaygınlaşıyoruz, çoğalıyor, örgütleniyoruz. 17 Eylül Pazar günü saat 17.00’da Taşbaşı Kültür merkezi Kırmızı Salon’da merkez komite üyeleri Aydemir Güler ve Kemal Okuyan’ın katılımıyla gerçekleştireceğimiz “Sosyalizm kazanacak” etkinliğine tüm Eskişehirlileri bekliyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.