KIRTASİYE MASRAFLARI BEL BÜKECEK

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı Tanıtma Başkanı Sercan Gözegir okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye masraflarının velileri zorladığını söyledi.

KIRTASİYE MASRAFLARI BEL BÜKECEK
11 Eylül 2019 Çarşamba 14:32

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanlığı Tanıtma Başkanı Sercan Gözegir okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye masraflarının velileri zorladığını söyledi. Gözegir, “Kırtasiye masrafları bel bükecek. Servisler oldukça pahalı. Ücretli öğretmenlik ve atanamayan öğretmen sorunu kangren olmuş durumda. Bir hilkat garibesi olan “4+4+4” eğitim modeli ile bazı branşlarda fazla, bazı branşlarda açık kadrolu öğretmen sorunu devam ediyor. Kısacası tüm eğitim ve öğretim personelimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin Allah yardımcısı olsun. Kendilerine başarılar ve sabırlar diliyorum” dedi.

 Şehirde yaşanan trafik sorununa da değinen Gözegir, “Şehrimizin en önemli özelliklerinden biri de eğitim şehri olmasıdır. Şehir nüfusunun önemli bir kısmını öğrenciler oluşturmaktadır. Eğitimdeki genel sorunlar bir yana, okulların açılması şehrimiz için apayrı bir sorunu da beraberinde getiriyor. Genel seçimlerde iktidar partisine, yerel seçimlerde de muhalefet partisine yüzde 50 oranında oy verilmesine rağmen şehrimizin trafik sorunu bir türlü çözülemiyor. Şehrimizde ki tüm Vatandaşlar trafikten çok şikayetçi. Onlara göre çözüm çok kolay. Ama yerel yönetim iktidarı, iktidar da yerel yönetimi suçlayıp duruyor. Ancak trafik her geçen gün daha da sıkıntılı hale geliyor. İktidarın, kuzey veya güney çevre yolu sözünü bir an evvel tutmasını bekliyoruz. Bu konuyu ısrarla gündemde tutacağız” ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.