Kılıçdaroğlu talimat verdi: Ev ev gezeceksiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il ve ilçe başkanlarına referandum talimatı vererek, “Ev ev gezeceksiniz. Kadınlar gezecek, gençler gezecek, sizler gezeceksiniz. Muhtarlara anlatacaksınız, kanaat önderlerine anlatacaksınız” dedi.

Kılıçdaroğlu talimat verdi: Ev ev gezeceksiniz
05 Şubat 2017 Pazar 14:56

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin il ve ilçe başkanları ile Ankara’da bir araya geldi. Toplantıya CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük de katıldı. Referandum kampanyası üzerinden partisinin il ve ilçe başkanlarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu mesele, bir parti meselesi değildir. Bu mesele bir adalet, demokrasi meselesidir. Böyle yaklaşacaksınız. Böyle anlatacaksınız. 'Yürüyüşler yapacağız'. Buradan bir şey çıkmaz arkadaşlar. Ev ev gezeceksiniz. Kadınlar, gençler, sizler gezeceksiniz. Muhtarlara, kanaat önderlerine anlatacaksınız. Dolayısıyla hepimizin sorumluluğu var. Bu düzenlemeyle camiye de kışlaya da adliyeye de siyaseti sokuyorsunuz. Yazık, günahtır bu memlekete. Adaletsiz bir devlet olabilir mi?" diye konuştu.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.