KILIÇDAROĞLU SAHAYA İNİYOR, İLK DURAK ESKİŞEHİR

Erken seçim tartışmalarının yaşandığı bir ortamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il kongrelerine katılma kararı aldı. CHP Lideri, ilk olarak bugün Eskişehir’de yapılacak ve üç adayın yarışacağı kongreye katılma kararı aldı.

KILIÇDAROĞLU SAHAYA İNİYOR,  İLK DURAK ESKİŞEHİR
24 Aralık 2017 Pazar 09:17

CHP’nin hafta içinde yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında CHP Lideri’nin il kongrelerine katılması kararlaştırıldı. Kılıçdaroğlu’nun, Ankara, İzmir, İstanbul başta olmak üzere özellikle büyükşehir il kongrelerine katılacağı öğrenildi.

ESKİŞEHİR KONGRESİNDE OLACAK


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 10.30’da Porsuk Spor Salonu’nda düzenlenecek Eskişehir İl Kongresi’ne katılacak. Kılıçdaroğlu’nun son siyasi gelişmeler dışında parti içi demokrasi konusunda da önemli açıklamalar yapması bekleniyor. (Düzgün Haber)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.