KILIÇDAROĞLU: ALPU’YA HİZMET GELMEMİŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alpu Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası belediye önündeki kalabalık gruba hitap eden Kılıçdaroğlu, geçmiş dönemde Alpu'ya hizmet gelmediğini söyledi.

05 Eylül 2019 Perşembe 13:01

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alpu Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası belediye önündeki kalabalık gruba hitap eden Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanımız oy versin ya da vermesin hiç kimse arasında ayrım yapmayacak. Herkesi kucaklayacak”dedi. 

Geçmiş dönemde Alpu’ya hizmet gelmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Alpululara yürekten teşekkür ediyorum. Hepimiz var olun. Bizim aday gösterdiğimiz başkanı seçtiniz. Belediyenin durumu üç aşağı beş yukarı sizin malumunuzdur. Alpu’ya hizmetin gelmediğini gördünüz. Siyasette yeni bir sayfa açtık. Siyasette kavga istemiyoruz.  Türkiye ateş çemberi içerisinde, Türkiye’nin adam gibi yönetilmesini istiyoruz. Kavgasız bir yönetim.  Alpu’da yaşayan bütün vatandaşlarım rahatlıkla söyleyebilirler. ‘Ben Gürbüz Başkanı oy vermedim ama o benim başkanımdır. Hiçbir Alpulu arasında ayrım yapmayacak. Herkese eşit hizmet götürecektir’. Belediye başkanımız oy versin ya da vermesin hiç kimse arasında ayrım yapmayacak. Herkesi kucaklayacak" diye konuştu

Hesap verebilir bir anlayış içerisinde olduklarını aktaran Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanımdan şunu da istedim;  harcadığınız her kuruşun hesabını vereceksiniz.  Harcanan para belediye başkanının parası değildir. Bugüne kadar bunun hesabı sizlere verilmedi. Alpu için harcandığı söylenen paraların hesabı Alpululara verilmedi. Hangi gerekçe ile verilmedi. Borçları topluyorsunuz her Alpulu 5 bin lira borç sahibi. Nasıl oluyor bu? Bunların hesabının sorulması lazım" dedi. 

Başkan Kılıçdaroğlu termik santral konusunda verilen mücadeleyi tebrik ederek, “Burada bir termik santral yapmak istediler. Bu mücadelede galip gelmiş durumdasınız ama emin olun bir süre sonra belki aynı şeyler gündeme gelebilir ama buna izin vermeyiz. Sizin ürettiğiniz ürünler mübarek ürünlerdir. Bu ürünleri herkes güvenli alıp yiyebilir. Ama buraya bir termik santral yapılırsa en büyük zararı çiftçi görür” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.