Kılıçdaroğlu 14.30’da Eskişehirlilerle buluşacak

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 14.30’da Sıhhiye Meydanı’nda Eskişehirlilere seslenecek. Miting öncesinde üç belediye başkanı sosyal medyadan yaptıkları açıklamalar ile Eskişehirlileri Sıhhiye meydanına davet etti.

Kılıçdaroğlu 14.30’da Eskişehirlilerle buluşacak
25 Nisan 2023 Salı 12:28

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Eskişehir’e gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 14.30’da sıhhiye Meydanında Eskişehirlilere seslenecek. Miting öncesinde sosyal medya hesaplarından Eskişehirlilere çağrıda bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt mitinge vatandaşları davet etti.

İŞTE BAŞKANLARIN SÖYLEDİKLERİ

Büyükerşen: Hocaları olarak davet ediyorum

Bugün ağır misafirlerimiz var. bugün Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu sizlere söz vermek üzere burada olacak. Esnaf, tüccar, sanayci memur öğretmen.. Özellikle gençleri buraya davet ediyorum. Özellikle yeni oy verecek gençleri hocaları olarak davet ediyorum

Ataç: Eskişehir’in kalbi burada atacak

Eskişehir’in kalbi sıhhiye meydanında atacak. Burada hak hukuk adalet diye çağıracağız. Türkiyenin geleceğini çağıracağız. Hepinizi büyük hasret ve sevgi ile bekliyoruz.

Kurt: Tüm Eskişehirli hemşehrilerimizi bekliyoruz

Sevgili Eskişehirliler sevgili hemşehrilerim 13. Cumhurbaşkanı adayımız bugün Sıhhiye Meydanı’nda miting yapacak. Tüm Eskişehirli hemşehrilerimizi bekliyoruz

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.